Brændte hasselnødder
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : sarah Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring vand, sukker hasselnødder eller mandler og eddike i kog ved fuldt blus på en pande. skru derefter ned til middel blus.
Lad vandet fordampe, indtil sukkeret har konsistent som sirup, og tilsæt smørret. Rør grundigt, indtil sukkeret er let gyldent og danner krystaller. Vend hasselnødder eller mandler hurtigt rundt i massen, så vil sukker krystallerne klæbe sig fast til dem. Hæld hasselnødder eller mandlerne ud på et stykke bagepapir. Når hasselnødder eller mandlerne er helt kolde, kan du skille dem ved at slå let på dem med en grydeske Tips: dette er en opskrift, man lavede brændte nødder eller mandler efter i gamle dage. |
|
Opskriften er vist 59521 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne