Grove sandwichstykker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sandie Indsendt : |
|
|
Giv vand og de to slags kerner et opkog og lad dem simre i 5 min. Hæld dem over i en stor skål og lad dem afkøle 15 min. Tilsæt iskoldt vand, så temperaturen kommer under 37 grader. Rør gæren ud i væsken og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket ½ times tid. Ælt dejen let igennem og form den til en land pølse (50 cm). Tryk den flad (ca. 10 cm bred) og del den i 10 trekanter. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile, mens ovnen varmes op til 250 grader. Pensl brødene med vand, drys med hørfrø og bag dem ca. 15 min. Lad dem afkøle på en rist.
Tips: Denne dej er lidt klistret at arbejde med, men resultatet bliver rigtig godt. |
|
Opskriften er vist 7317 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne