Koteletter med ris og champignonflødesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : winnie24 Indsendt : |
|
|
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Margarinen brunes let på panden, koteletterne steges ved svag varme i 4-5 min på hver side. De krydres med salt og peber efter behov. Tag koteletterne af panden og svits derefter champignonerne. Hæld fløden henover og lad det simre i et par min. serveres med ærterne, som koges efter anvisningen på posen. |
|
Opskriften er vist 13118 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-10-23 16:18:50 Der er ikke nævnt fløde i opskriften, men i brugsforvisningen. Bornholmerne<3 - 2010-05-08 17:22:16 Det smager bare SUPER godt!! - Må lave det en gang til <3 jane - 2009-02-01 15:41:29 hvor meget fløde skal der bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne