Sprængt edderfuglebryst
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Kilde : Per K. Indsendt : |
|
|
Skindet fjernes, og kødet kommes i saltlage med grøntsager og enebær i minimum 12 timer.
Kødet porcheres i ca. 30 minutter i 1 l. vand tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen. Tips: Hertil smager det rigtig godt med flødepeberrodssauce og sellerimousse |
|
Opskriften er vist 5516 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne