Nem Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Nunu Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 225 grader. Hak løget og guleroden fint. Varm olien op i en gryde. Svits løg, gulerod og paprika heri. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt. Tilsæt hakkede tomater, mælk, salt og peber og kog sammen i ca 10 min.
Imens smøres et ovnfast fad med margarine. Hæld halvdelen af mornaysaucen i bunden af fadet. Fyld skiftevis fadet med kødsauce og lasagneplader. Slut med kødsauce. Hæld den sidste halvdel mornaysauce over. ”bag” lasagnen i ca 45 minutter midt i ovnen. Hvis lasagnen begynder at blive brun på toppen lægges et stykke sølvpapir over. Efter bagning skal lasagnen stå og trække ca 10 min inden servering. Tips: Smager dejligt med salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 108605 gange,
og udskrevet 1199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (196 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-06-02 04:53:42 lasagnen blev noget brændt selvom jeg fulgte opskriftens anvisninger. En lavere temperatur eller kortere tid vil være bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne