Jello shots

Jello shots, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Husblas, blade
5 dl.lunkent sprut
 
Opskrift:
10 blade husblas blødes op i koldt vand. Smeldt det herefter over vandbad.

Rør nu den smeltede husblas forsigtigt ud i noget lunkent sprut i en skål, det er vigtigt, sprutten er lunken eller stivner husblasen hurtigt. Er sprutten for varm fordufter alkohollen.





karakterer:
Opskriften er vist 66455 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-14 21:46:28
Fordamper alkoholen ikke hvis sprutten skal være lunken? jeg troede man skulle tilføje alkohollen til en blanding af koldt vand og husblas.

  -   2012-10-19 21:23:04
Skal man blande vodkaen sammen med husblansen med det samme eller skal man bruge vand der? Og kan man godt gøre det med andre slags alkohol produkter, som Gajol?

  -   2011-09-26 19:12:55
Jeg laver det med vodka og blå saft - det smager godt og får en "livlig" farve.. Plejer at blande 1 flaske saft med 1 flaske vodka og så selvfølgelig husblas. Afhængig af tiden vælger jeg mellem køleskab og fryser - det går hurtigst i fryseren men det kan gå hen og blive MEGET koldt. Hvis man bil blære sig kan man også lave shots der er i flere farver ved at starte med en blå - lade den køle af og så hælde en anden farve gel-o ovenpå.. god fornøjelse :)

  -   2011-09-24 16:33:10
hvor mange shots bliver der ca ? (bruger plast snaps glas)

  -   2011-05-11 15:49:09
har du selv prøvet denne opskrift?

  -   2010-12-11 18:13:55
i køleskabet

  -   2009-09-11 17:25:48
Hvad med smag og farve? Skal man bare free-style lidt med noget saft eller hvad?

  -   2009-07-21 21:06:09
Skal den i køleskab/fryser bagefter ?