Jello shots
Indsendt : Red : |
|
|
10 blade husblas blødes op i koldt vand. Smeldt det herefter over vandbad.
Rør nu den smeltede husblas forsigtigt ud i noget lunkent sprut i en skål, det er vigtigt, sprutten er lunken eller stivner husblasen hurtigt. Er sprutten for varm fordufter alkohollen. |
|
Opskriften er vist 66605 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer nogen - 2016-01-14 21:46:28 Fordamper alkoholen ikke hvis sprutten skal være lunken? jeg troede man skulle tilføje alkohollen til en blanding af koldt vand og husblas. anonym - 2012-10-19 21:23:04 Skal man blande vodkaen sammen med husblansen med det samme eller skal man bruge vand der? Og kan man godt gøre det med andre slags alkohol produkter, som Gajol? anonym - 2011-09-26 19:12:55 Jeg laver det med vodka og blå saft - det smager godt og får en "livlig" farve.. Plejer at blande 1 flaske saft med 1 flaske vodka og så selvfølgelig husblas. Afhængig af tiden vælger jeg mellem køleskab og fryser - det går hurtigst i fryseren men det kan gå hen og blive MEGET koldt. Hvis man bil blære sig kan man også lave shots der er i flere farver ved at starte med en blå - lade den køle af og så hælde en anden farve gel-o ovenpå.. god fornøjelse :) Sine - 2011-09-24 16:33:10 hvor mange shots bliver der ca ? (bruger plast snaps glas) anonym - 2011-05-11 15:49:09 har du selv prøvet denne opskrift? martin - 2010-12-11 18:13:55 i køleskabet Nadia - 2009-09-11 17:25:48 Hvad med smag og farve? Skal man bare free-style lidt med noget saft eller hvad? melanie - 2009-07-21 21:06:09 Skal den i køleskab/fryser bagefter ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne