Svampepate 02
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Boghveden ristes 5 min. i olie i en gryde.
Bouillon hældes ved og boghveden damper 15 min. under låg.
Boghveden afkøles let.
Champignon hakkes, løget skæres i terninger. Champignon og løg svitses i olie og afkøles let. Franskbrødskrumme, mælk, æg og krydderier røres sammen. Boghveden og champignonblandingen røres i. Fyldes i en smurt form (ca. 1 l) og bages ca. 1 time ved 175 grader C. Tips: Pateen spises lun eller kold til frokost med salat og brød eller som en middagsret med grønsager eller en grønsagsrisblanding. |
|
Opskriften er vist 10310 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne