Krydret majssouffle

Krydret majssouffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
300 g.emmentaler revet
3 æg delte
350 g.majs fra dåse afdryppede
0.5 rød peberfrugt udkernet og hakket
0.5 frisk chili udkernet og hakket
1 knsp.Paprika
 salt
 peber
 
 smør til formen
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader C. Smør en souffleform.

Smelt smørret i en lille gryde over lav varme, rør mel og ad flere gange mælk i. Lad det simre under omrøring, til det er tykt og glat. Tag gryden af varmen, rør emmentaler i og lad det køle let af.

Pisk æggeblommerne i 1 ad gangen og rør majs, peberfrugt, chili og paprika i. Krydr med salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i.

Fordel blandingen i formen og bag den i 20 minutter. Sænk temperaturen til 180 grader C og bag yderligere 5 minutter.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-02 11:38:51
Jeg efterlyste en majssouffle, og der kom minsandten et svar. Det siger jeg tak for. Prøvede opskriften i går, og kan varmt anbefale den. Birgit i Ølstykke