Krydret majssouffle
Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 200 grader C.
Smør en souffleform.
Smelt smørret i en lille gryde over lav varme, rør mel og ad flere gange mælk i. Lad det simre under omrøring, til det er tykt og glat. Tag gryden af varmen, rør emmentaler i og lad det køle let af. Pisk æggeblommerne i 1 ad gangen og rør majs, peberfrugt, chili og paprika i. Krydr med salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Fordel blandingen i formen og bag den i 20 minutter. Sænk temperaturen til 180 grader C og bag yderligere 5 minutter. Server straks. |
|
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2008-10-02 11:38:51 Jeg efterlyste en majssouffle, og der kom minsandten et svar. Det siger jeg tak for. Prøvede opskriften i går, og kan varmt anbefale den. Birgit i Ølstykke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne