Syltede hokkaido
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : Red : |
|
|
Skræl peberroden og skær den i skiver. Pil løg og skær i både.
Kog vandet op med sukker, eddike, laurbærblad og peberrod. Tilsæt græskar og løg, lad det koge op igen. Tag gryden af varmen og lad det køle af under låg. Lad det stå i mindst 1 døgn. |
|
Opskriften er vist 15950 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne