Alpebrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Kogende vand, rugkerner, rugmel og ymer røres sammen.
Gæren smuldres i sammen med salt og sukker.
Skålen dækkes med alufolie eller film, og dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 2 timer.
Hvedemel æltes i dejen og den formes til et brød. Efterhæver på pladen tildækket et lunt sted 45 minutter. Bages ved 200 grader C i 30-35 minutter på nederste ovnribbe. |
|
Opskriften er vist 15393 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-17 17:54:14 Super lækkert brød og virkelig nemt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne