Almuebrød
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
Kærnemælken lunes lidt, den skiller, men det gør ikke noget.
Kærnemælk og vand blandes i en skål.
Gæren smuldres og røres i.
Hørfrø, sesamfrø, salt og grahamsmel røres i.
Dejen dækkes med alufolie eller film og stilles til hævning et lunt sted i ca. 2 timer.
Sigtemel æltes i dejen, og den formes til et brød. Efterhæver på pladen tildækket et lunt sted 45 minutter. Bages ved 200 grader C i 30-35 minutter på nederste ovnribbe |
|
Opskriften er vist 9880 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne