Pebersauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak chalotteløgene fint og lad dem svitse et par minutter i 1 spsk smør. Tilsæt knust peber, rør rundt et minuts tid og tilsæt så rødvinen. Lad det koge ind til halvdelen og tilsæt så stegesky fra bradepanden, kalvefond eller bouillon. Kog godt i gennem og jævn saucen med lidt maizena rørt ud i lidt koldt vand eller rødvin. Si saucen og smag til med salt. Pisk evt. et par klatter koldt smør i til allersidst.
|
|
Opskriften er vist 53880 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Marcus - 2019-10-05 21:40:47 Max 0,5 spsk peber, eller bliver det alt for stærkt migselv - 2016-12-17 19:35:59 Den er ikke skide god... minder mere om en rødvinssauce Victor - 2015-02-09 17:06:43 FANTASTISK SAUCE!!! nem at lave og smager fantastisk med en god bøf. Kan klart anbefales. Tobias - 2010-03-21 15:44:43 Nem at lave og rigtig smagfuld sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne