Champignon i kålpakker
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens Champignoner og hak dem groft. Hak løg og svits dem i smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt champignonerne og tern af tomat uden kerner. Kog blandingen ind til der ikke er mere væske. Tilsæt creme fraiche og smag til med spidskommen, salt og peber.
Bring vandet i kog i en stor gryde, tilsæt lidt salt. Fjern så stokken på kålen og løsn bladene, så de bliver så hele som muligt. Fjern den tykke ende af bladenes stilk. Kog bladene i 4 minutter og tag dem op med en hulske. Dryp kålbladene af i et rent viskestykke og drys salt på indersiden af bladene. Saml ca. 3 blade til hver kålpakke og fordel champignon-stuvningen på midten af bladene, Luk bladene sammen til små pakker, som eventuelt ombindes med bomuldssnor. Læg pakkerne i en stor gryde eller sauterpande i et lag tilsæt hvidvin og lad dem dampe ved svag varme i 40 minutter. Tilsæt eventuelt vand hvis gryden er ved at koge tør. |
|
Opskriften er vist 12754 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne