Små rösti
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl knoldselleri og kartofler. Bred herefter et rent viskestykke ud på bordet og riv sellerien og kartoflerne groft på et rivejern. Krydr med salt og peber, vent et par minutter, pres så al væden ud og rør blandingen godt sammen.
Form 12 flade pandekager af kartoffel/selleriblandingen og steg dem lysebrune i andefedt eller olie på en pande med jævn varme. Når röstierne er brunet af kan de lægges på bagepapir på en bradepande og bages færdig ved 150 grader C. alm. ovn i 10-15 minutter. Tips: Kan fint bages i en blenispande. |
|
Opskriften er vist 16012 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-09-20 21:53:17 Der kan udelukkende bruges kartofler, eller der kan bruges andre rodfrugter, persillerod, pastinak, gulerod eller jordskokker, der kan også tilsættes forskellige krydderurter efter smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne