Amerikansk daddelkage

Amerikansk daddelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.dadler uden sten
 evt.50 g. smuttede mandler
250 g.sukker
0.5 tsk.vanillesukker
35 g.margarine
3 dl.kogende vand
2 æg
400 g.hvedemel
2 tsk.natron
 
Opskrift:
Dadler, evt. mandler, sukker, vanillesukker og margarine hældes over med det kogende vand. Æggende piskes let sammen og røres i, når blandingen er afkølet lidt. Mel og natron røres i. Dejen hældes i en smurt kageform 1.5 liter.

Bages ca. 60 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Kagen kan spises som den er, men smager allerbedst smurt med smør.





karakterer:
Opskriften er vist 12353 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu