Rønnebærsaft

Rønnebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :     

Ingredienser:
 rønnebær
 vand
 
 Pr. liter siet saft
 sukker
 atamon
 
Opskrift:
Rønnebærrene skylles og dryppes af, de lægges i en pose som lægges i fryseren natten over.

Bærrene sættes over i en gryde med vand, så bærrene lige er dækket. kog bærrene til de brister og hold dem i kog nogle minutter, så saften kan trække ud i vandet. hæld dem i en saftpose og lad dem dryppe af natten over.


Mål saften og bring den i kog, hæld sukker i og bring langsomt i kog igen og lad saften stå nogle minutter ved svag varme, skum saften godt af.

Tag gryden af varmen og tilsæt atamon og hæld saften på rene skollede og atamonskyllede flasker.





karakterer:
Opskriften er vist 14065 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-02 12:06:20
Hvor meget sukker?

  -   2017-08-30 16:21:33
Der mangler angivelse af sukkermængde pr. liter saft, og angivelse af atamon.

  -   2015-12-15 15:33:34
Der mangler mængdeangivelser. Så opakriften kan ikke bruges

  -   2013-09-19 16:50:14
Står ikke hvor mye sukker skal til pr liter saft!!!

  -   2009-07-27 13:03:22
Hvor meget skal der i af hver del???