Små blommekager
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Rør maizena ud i lidt koldt mælk. Kom resten af mælken, æggeblommer, sukker og vanille i en kasserolle og varm op under middel varme. Tilsæt maizenablandingen og kog cremen igennem et par minutter. Afkøl cremen inden brug og kom den i sprøjtepose. Kanelremonce: Bland alle ingredienser og kom remoncen i sprøjtepose. Smulderdrys: Bland med hånden, hurtigt alle ingredienser til smulder. Dej: Ælt smørret blødt med sukker. Tilsæt æg et ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Fordel smulder på bunden af de 9 forme. Fordel kagedejen over smulderet. Sprøjt en ring med creme lidt nede i dejen. Sprøjt en mindre ring med remonce inden i ringen med creme, også lidt nede i dejen. Bag i ca. 25 minutter ved 210 grader. Pynt med 3 stk. 1/4 blommer |
|
Opskriften er vist 8532 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Nielsen - 2016-08-17 08:22:39 Hvor bliver det 10 - 3 = 7 blommer af? Hvor på kagerne skal de ind? I midtsen af de udsprøjtede ringe? Hvilke forme? "de 9 forme" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne