Pavlova med brombærflødeskum

Pavlova med brombærflødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
4 æggehvider
1 tsk.eddike
250 g.rørsukker
 
 Skum:
2.5 dl.piskefløde
300 g.brombær (evt frosne optøede natten over i køleskabet)
 
 Pynt:
50 g.god mørk chokolade
 
Opskrift:
Bunde :
Pisk æggehvider og eddike med elpisker i 2 minutter, til der dannes stive toppe. Tilsæt sukker gradvist, og pisk godt efter hver gang. Forsæt med at piske til massen er tyk og blank, og alt sukkeret er opløst, ca. 5 minutter. Beklæd en bageplade med bagepapir, tegn to cirkler med diameter på ca. 20cm på papiret, vend det og drys det let med mel. Fordel æggehvidemassen jævnt inde for cirklerne.
Bag bundene midt i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time og 10 minutter, til de er sprøde. Sluk for ovnen, og lad bundene stå i ovnen med lågen på klem, til de er kolde.

Brombærflødeskum :
Pisk fløden stiv, vend hurtigt brombærrene i. Hvis der bruges optøede bær, så pas på med at få for meget saft med! Fordel Brombærflødeskummet på den ene marengsbund, og læg den anden på.

Pynt :
pynt den øverste marengsbund med tynde "striber" af mørk chokolade smeltet over vandbad. Benyt en sprøjtepose med et meget lille hul eller en ske





karakterer:
Opskriften er vist 12977 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu