Pavlova med brombærflødeskum
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Bunde :
Pisk æggehvider og eddike med elpisker i 2 minutter, til der dannes stive toppe. Tilsæt sukker gradvist, og pisk godt efter hver gang. Forsæt med at piske til massen er tyk og blank, og alt sukkeret er opløst, ca. 5 minutter. Beklæd en bageplade med bagepapir, tegn to cirkler med diameter på ca. 20cm på papiret, vend det og drys det let med mel. Fordel æggehvidemassen jævnt inde for cirklerne. Bag bundene midt i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time og 10 minutter, til de er sprøde. Sluk for ovnen, og lad bundene stå i ovnen med lågen på klem, til de er kolde. Brombærflødeskum : Pisk fløden stiv, vend hurtigt brombærrene i. Hvis der bruges optøede bær, så pas på med at få for meget saft med! Fordel Brombærflødeskummet på den ene marengsbund, og læg den anden på. Pynt : pynt den øverste marengsbund med tynde "striber" af mørk chokolade smeltet over vandbad. Benyt en sprøjtepose med et meget lille hul eller en ske |
|
Opskriften er vist 13015 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne