Hvide chokoladekugler med safran
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Kog fløden op med safran, og lad den trække i 25 minutter.
Hak chokoladen fint. Kog fløden op igen, tilsæt chokoladen, og rør, til en er opløst. Afkøl i mindst 12 timer. Lav kugler med teske, og tril den i flormelis. Dyp fingrene undervejs i isvand, så fingervarmen ikke smelter chokoladen. Tips: Opbevar kuglerne i køleskab, lagvis mellem bagepapir |
|
Opskriften er vist 6574 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne