Roastbeef kogt
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Kilde : Per K. Indsendt : |
|
|
Kom kødet i en gryde med kogende vand, kog det i 25 minutter. (C-temp. 40 grader stegetermometer).
Tag kødet op, aftør og steg det gyldent i smør i ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber. Lad kødet køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab. Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 84479 gange,
og udskrevet 827 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Birgitte - 2016-12-07 17:33:29 Kommer det ikke an på hvor stor roastbeefen er? Synes alle opskrifter siger 20-25 min. Ingen nævner noget om størrelse. Er detrnogen som har erfaringer med dette? anonym - 2013-04-20 07:08:06 Den opskryft er simpelthen perfekt,du faar en super god moer roastbeuf...10 herfra :)) Inge - 2009-10-08 10:41:10 Perfekt! Jeg brugte stegetermometer. Superlækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne