Sprød nøddelagkage med hindbærskum

Sprød nøddelagkage med hindbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
125 g.mellem - finthakkede hasselnødder
100 g.rørsukker
100 g.smør
2 spsk.piskefløde
1 spsk.hvedemel
200 g.god fløde- eller mørkchokolade
 
 Skum:
5 dl.piskefløde
3 spsk.flormelis
300 g.(evt. frosne der er optøede i køleskab natten over)
 
Opskrift:
Til 3 bunde :
Bland alle ingredienser til bundene, på nær chokoladen, i en gryde og kog under omrøring. Lad blandingen køle af. Hæld 1/3 af dejen ud på midten af en bageplade med bagepapir, spred dejen lidt ud på pladen.
bag bundene (én plade af gangen) ved 200 garder midt i oven i ca, 7 min, til de er karamelfarvet, men ikke brændte. Pas på, det kan gå meget hurtigt. Når bundene er færdig bagte, tages pladerne ud af oven og køler af 1 minut. Ryst bundene løse, de skal fri af papiret, før de bliver kolde.
Smelt chokoladen over vandbad og fordel den ud over den ene bund, når den er helt afkølet. Dette er toppen af kagen.

Hindbærskum :
Pisk fløde med flormelis til skum og vend bærrene forsigtig i. Læg halvdelen af bærskummet oven på den ene bund, læg næste bund på, så skum igen og øverst bunden med chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu