Waleskagemand
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Kog vandet op med smørret i en gryde. Tilsæt melet under omrøring. Lad gryden blive på varmen og pisk i dejen til den er kogt igennem og er blevet glat og blank. Lad masse køle af, hæld den eventuelt over i en større skål.
Æggene slås ud og piskes let sammen. Pisk æggemassen sammen med dejen lidt af gangen. Bliv ikke forskrækket over, at æggene skiller massen. Ved tilstrækkelig omrøring vil dejen samle sig igen. Bag kagerne i 30- 35 minutter til de er tørre og lette. Undlad at åbne ovnen de første 25 minutter af bagetiden, det vil med garanti få kagerne til at falde sammen. Tag en enkelt kage ud når du mener, de er færdige. Hvis den begynder at falde sammen er de ikke bagt tilstrækkeligt. Skru eventuelt lidt ned for varmen så de ikke bliver for mørke. Tips: Man laver 2 arme, 2 ben, 1 mave og et hoved. Sættes sammen efter endt bagning. |
|
Opskriften er vist 14358 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jeannette - 2011-06-16 20:24:58 Denne opskrift er en kopi af vandbakkelselskagemand stor. Se komentarerne der før du evt. bruger denne opskrift 1234 - 2009-02-21 19:57:45 ja tak den blev fedtet, smed det hele ud, Kenneth - 2008-11-07 21:40:37 Denne udgave bliver meget fedtet, halver bare fedtstoffet og brug lidt mælk i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne