Brunsviger kagemand Stor (70x100)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dej.
Smelt margarinen tilsæt mælken og lunes. Gæren opløses i sukker og salt, tilsæt den lune mælk, derefter æg og til sidst mel. Æltes godt igennem. Formes og hæver med fyld. Fyld. Det hele røres sammen og kommes på dejen. Tips: Man laver 2 arme, 2 ben, 1 mave og et hoved. Sættes sammen efter endt bagning. |
|
Opskriften er vist 48515 gange,
og udskrevet 1271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Stephanie - 2012-11-02 02:32:38 Hvordan saetter man den sammen ? med glasur...? Rikke - 2012-03-12 22:25:22 Super lækker, jeg gav den maks 15 min. ellers bliver fyld og brød lidt tørt efter kort tid Miemiv - 2011-03-16 02:27:12 Husk at prikke huller til fyldet, fordelt på hele kagen, så det ikke glider af, når dejen hæver. oladen - 2009-06-20 16:02:34 den her kage er blevet enorm. Har bagt den på 3 bradepander:) Plus et kilo slik. Haha Dorte - 2009-05-25 02:17:18 Kagen var et hit til min datters fødselsdag:-) Dejen fik lov at hæve omkring en halv time. Jeg gav kagen ca 20 minutter ved 200 grader. Anja - 2009-05-03 10:06:25 Øhhh, mangler så lige hvor længe den skal hæve, hvor længe den skal bage ved hvilken temparatur???? tina - 2009-02-15 19:41:04 skal men Smelte smøre i fyldet anonym - 2008-10-26 13:06:42 det en super super kage.. uhmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne