Sigøjner kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Pil løgene og skær dem i ringe.
Kom nogle fedtstof i en bradepande og sæt fadet i ovnen til smørret er smeltet. Kom kartofler og løg i bradepanden sammen med olie, salt og peber og vend det hele godt sammen. Fjern sværen på baconen og skær det 1/2 cm tykke skiver som fordeles over kartofler og løg. sæt retten i ovnen ved 200 grader ca. 1 time, vend evt. baconskiverne halvvejs. Server retten direkte fra bradepanden. |
|
Opskriften er vist 18553 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-06-16 15:27:12 Kan også laves med fersk flæsk. Elsker det med kold persillesmør til :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne