Mors dildsild

Mors dildsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : plet

Indsendt :     
Mors dildsild, billede 4 Mors dildsild, billede 1 Mors dildsild, billede 2 Mors dildsild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 knsp. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Dild. tørret
   
  Pynt:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rødbeder, syltede
5 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Rør mayonnaise, creme fraiche og citronsaft sammen. Smag til med salt, peber og sukker.

Sildene skæres i små strimler. Løg, æg og redbeder hakkes i små stykker. Sild, rødbeder og kapers lægges på et stykke køkkenrulle til afdrypning.

De små stykker sild lægges midt på et dybt stort fad. Dressingen hældes over. I hvert hjørne af fadet lægges det hakkede pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 26612 gange,
og udskrevet 562 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16256 (3870 kcal)
KJ pr. Pers. 2709 (645 kcal)
Vægt ialt 1770 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 918 KJ (218 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-12 01:19:44
De kan også sagtens serveres hvis man skal have en god frokost med bl.a. sild

  -   2009-01-08 14:39:38
super god og ny måde at lave sild på. anderledes til en julefrokost