Lakse/bacon tærte
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : hitomi Indsendt : Red : |
|
|
Laksen koges, til den er gennemkogt.
imems snulres mel og smør sammen, til en grynet ensformig masse, ægget vandet og eddiken kommes i og dejen samles. Den stilles i køleskab mens resten bliver lavet.(gerne i en skål med noget over eller bare i en plastikpose) laksen tages op, og bliver skåret ud sammen med baconen, og puttet på en varm pande med (helst) olivenolie, og krydderier efter lyst (jeg bruger, salt peber hvidløgs peber og lidt timian). laksen og baconen bliver stegt til det har en gylden overflade, hvor det tages af pladen for at køle ned. imens laksen og baconen steger bliver æg, mælk, ost, salt og peber, blandet sammen og forårsløg (eller tomat) i en størrelse i finder passende, puttes ned i og blandes med. nu tages dejen ud, rulles 2-3 mm tyndt ud og bliver tilpasset fadet. de sættes i oven ved 225 grader i ti min. FYLDET SKAL IKKE I INDEN!!! da det godet kan tage lidt tid, så skulle laksen og baconen gerne været kølet af, så den kan blandes med æggemassen. efter de 10 minutter o ovnen tages tætebunden ud, og fyldet hældes i, man sætter den ind i igen og skruer ned til 200 grader. der skal den gerne stå i 20-25 min, men den kan godt tåle lidt længere alt efter hvor gylden/brun man vil have den. Tips: Serveres evt. med en god salat og noget brød |
|
Opskriften er vist 20414 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne