Kalvekødboller i ferskensovs

Kalvekødboller i ferskensovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.hakket kalvekød
1 hakket løg
1 pisket æg
0.5 dl.brødkrumme
 Salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Sovs:
0.5 dl.chilisauce
1 dåseferskner
1 spsk.citronsaft
3 spsk.farin
2 spsk.sennepspulver
1 tsk.sojasauce
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Bland fars, løg, æg, brødkrumme, salt og peber sammen. Rul til kødboller. Varm olien på en pande og brun kødbollerne. Læg dem på et ildfast fad og stil dem til side. Bland sovseingredienserne undtagen ferskner i en skål. Hæld blandingen over kødbollerne. Tildæk og bag i ovnen i 30 minutter. Tag kødbollerne ud af ovnen. Tilsæt ferskner og saft. Bag endnu 15 minutter og hæld sovsen over kødbollerne. Server ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 8730 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu