Sprængt kalvetunge med stuvede ærter og gulerødder
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.
Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås). Stuvede ærter og gulerødder: Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter. Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Tungen skæres i skiver og serveres med stuvede ærter og gulerødder og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 17140 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2013-02-15 20:04:01 Sådan skal det laves. Smager dejligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne