Bøf i fad 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde ringe. Læg dem taglagt i et smurt ovnfast fad og drys salt, peber og merian mellem lagene. Hæld fløde og væsken fra tomaterne (ikke tomaterne) ved kartoflerne.
Form 4 bøffer af det hakkede kød. Drys dem med salt og peber. Skær løg i tynde ringe. Skær peberfrugt i tern. Skær champignon i kvarte eller halve, alt efter størrelse. Brun de 4 hakkebøf i smør eller margarine. Svits derefter løg, peberfrugt og champignon. Sæt fadet med kartofler dækket med folio i en 200 grader varm ovn, til kartoflerne er næsten møre. Tag dem ud og læg de 4 bøffer ovenpå kartoflerne. Læg løg, peberfrugt, champignon og tomater ovnepå og ved bøfferne. Sæt atter fadet i ovnen men denne dang uden folio til alt er mørt og pænt lysebrunt. Server evt. med flute. Tips: Der kan også anvendes mørbrad i stedet for hakket oksekød. |
|
Opskriften er vist 20307 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet J. - 2015-01-31 16:57:27 En virkelig lækker opskrift. Smager rigtig godt. Vi lavede også en salat til retten. Det er ikke sidste gang, vi bruger denne opskrift. . anonym - 2009-03-05 13:00:11 det er en nem og ret. den kan forberedes om formiddagen og sættes i ovnen lige inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne