Nem pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet til spaghettien.
Imens skærer du pølserne over. Når vandet koger, putter du spaghettien i. 15 min før spaghettien er færdig, finder du en skål og blander ketchup, fløde, hvidløg og krydderier i, blander det sammen (det skal ikke varmes). Så steger du pølserne (og bacon). når det hele så er færdigt, blander du det hele sammen i skålen. Det smager virkelig godt, og så er det nemt lige at bikse sammen. |
|
Opskriften er vist 12800 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2012-06-04 19:52:24 Hvor meget spaghetti skal man bruge? Mia - 2012-02-17 00:23:34 Det er den bedste, nemmeste pg billigste pøsteret jeg har smagt. Den er en sikker vinder!:) Ejeren - 2008-09-17 15:57:25 Glemte at skrive, at pølserne selvfølgelig skal akæres ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne