Nem pølseret

Nem pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annika

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spaghetti efter behov
1 pakkepølser
2 dl.ketchup (mere eller mindre)
 Evt. bacon i tern
1 dl.fløde
2 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 Paprika
 Oregano
 
Opskrift:
Kog vandet til spaghettien.
Imens skærer du pølserne over.

Når vandet koger, putter du spaghettien i.

15 min før spaghettien er færdig, finder du en skål og blander ketchup, fløde, hvidløg og krydderier i, blander det sammen (det skal ikke varmes).
Så steger du pølserne (og bacon).

når det hele så er færdigt, blander du det hele sammen i skålen.

Det smager virkelig godt, og så er det nemt lige at bikse sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 12800 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-04 19:52:24
Hvor meget spaghetti skal man bruge?

  -   2012-02-17 00:23:34
Det er den bedste, nemmeste pg billigste pøsteret jeg har smagt. Den er en sikker vinder!:)

  -   2008-09-17 15:57:25
Glemte at skrive, at pølserne selvfølgelig skal akæres ud.