Pandebrød af kikærter (glutenfri)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt af : sus.m Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser piskes sammen med håndpisker, til det er glat.
Olien varmes op på en teflonpande. Dejen hældes på. Bages-steges på begge sider 10-15 minutter ved middelvarme under låg, så det får farve. Sluk for panden, og lad det få den sidste varme og køle langsomt af. Spises fx lunt som alternativt tilbehør til mange retter. Eller koldt med al mulig pålæg,tapenader, smørepålæg mm. Tips: Brug fx en anden pande eller en tallerken i samme størrelse, når brødet skal vendes, så det ikke går i stykker. Superhurtigt og nemt at tilberede. |
|
Opskriften er vist 12651 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne