Sprængt kalvetunge med flødestuvede asparges
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.
Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås). Flødestuvede asparges: Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargesvandet og pisk imens kraftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minutter ved jævn varme. Kom aspargesene i smag til med salt og peber. Tungen skæres i skiver og serveres med flødestuvede asparges og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 16180 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne