Grape sauce

Grape sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 grapefrugter
2 stilkeblegselleri
1 spsk.olie
2 dl.svinebouillon
1 spsk.majsstivelse
 salt
 peber
 evt. 1 spsk smør
 
Opskrift:
Grapeskallen gives et kort opkog og steges derefter i olie sammen med blegselleri, der er skåret i små stykker (det skal ikke tage farve). Grapesaften tilsættes og koger lidt ind. Bouillonen tilsættes, gives et opkog og jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand. Saucen smages til med salt og peber, tilsæt eventuelt lidt smør, og tilsæt grapefrugtkød.





karakterer:
Opskriften er vist 8880 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu