Pærer Belle Helene
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg tre kugler is i et dessertglas eller på en tallerken.
Læg en halv syltet pære oven på og hæld chokoladesauce over. Pisk fløden stiv og pynt desserten med flødeskum og evt. chokoladespåner. |
|
Opskriften er vist 65669 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Annie - 2009-01-25 09:44:02 Husk at chokoladesovsen skal være varm, så smager den bedst. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne