Julecouscous
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt af : Sunshine Indsendt : |
|
|
Kom alt det tørre i en skål, hæld kogende vand på, til det dækker couscoussen med 1 cm. Pisk igennem med et piskeris, og læg enten låg eller film over skålen. Vent 10 minutter.
Hvis at det er for tørt, kan man give mere kogende vand. Couscoussen fluffes op med to gafler, mens man fordeler smørret. Spis varmt til lam, lammefrikadeller, kylling eller stegte grøntsager -hele året. Tips: Man kan udvide grøntsagerne til stegte courgetter, stegte aubergineskiver, bagte røde pebre og frugt i alle mulige afskygninger. Vandmelon, almindelige meloner, citrusfileter af enhver slags, abrikoser og ferskner, pærer, blommer, granatæblekerner og ristede pistacienødder er fantastisk. Man kan drysse hele herligheden med sumak, ristede sesamfrø eller græskarkerner. Men uanset hvad at du gør skal du tænke i salthed, balancer, syrlighed. Og huske løg, persille og mynte i alle de kombinationer, man morer sig med at tilberede. |
|
Opskriften er vist 6312 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne