Kalvekød med grape
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : |
|
|
Rør kødet med salt, rasp, æg og mælk i nævnte rækkefølge. Tilsæt finthakket løg og ingefær og smag til med salt og peber. Imens farsen hviler lidt, skæres strimler af grapefrugtskal. De to grapefrugter presses, og de to andre skæres fri for den hvide hinde, og kødet skæres i lameller.
Farsen steges som frikadeller i halvt smør, halvt olie, og de holdes derefter varme i et fad.
Grapeskallen gives et kort opkog og steges derefter i olie sammen med blegselleri, der er skåret i små stykker (det skal ikke tage farve). Grapesaften tilsættes og koger lidt ind. Bouillonen tilsættes, gives et opkog og jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand.
Saucen smages til med salt og peber, tilsæt eventuelt lidt smør, og tilsæt grapefrugtkød.
Hæld saucen ved kalvefrikadellerne og servér retten med f.eks. råstegte kartofler eller ris.
|
|
Opskriften er vist 6549 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne