Kylling i sur-sød sovs 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Anette Ø Indsendt : Red : |
|
|
Lav en sursød sovs af ½ l vand med hønsebouillon terning, sukker og eddike. Kog det hele sammen og jævn med maizena.
Skær friske nektariner i både, halver minimajsen og kom det i saucen sammen med slikærter. Krydr og steg kyllingebrysterne. Server kyllingebrysterne med råkost, sursød sauce og flutes. |
|
Opskriften er vist 12258 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne