Musling med Cognac
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Indsendt af : KristineF Indsendt : Red : |
|
|
Løgene brunes i en gryde, med vandet fra muslingerne.
Derefter kommes muslingerne i. rør lidt rundt gryden. Herefter kommes der cognac i og persillen hakkes og blandes i. Fløden hældes i til sidst. Tips: serveres med et lunt ciabattabrød til og en god flaske hvidvin. |
|
Opskriften er vist 5508 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne