Varm-kold dessert
Indsendt af : sofiesen Indsendt : Red : |
|
|
Du tager 3 skåle frem, i den ene putter du fløden i, den anden 2 æggeblommer, og den tredje 2 æggehvider. Den med fløden piskes, til flødeskum.
Skrab indmaden af vaniljestangen ned til blommen og pisk. Hviden piskes og der kommes den hakkede chokolade i, sammen med et par hakkede nødder. De 3 skåle blandes, den med flødeskum, den med blommen og vaniljen, og den med hviden, chokoladen og nødderne. Så skal det i glas og i fryseren. Du tager siruppen/karamellen i en gryde og tilsætter 1 æble i tern, og lader det stå at syde lidt. Så tager du så de frosne glas og hælder det over. |
|
Opskriften er vist 7805 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine - 2018-08-03 10:21:58 Hvorfor er der ikke nogle billeder sofiesen - 2008-09-10 18:55:25 jeg vil sige at ingredienserne står under MAD: den kan godt være en anelse svær at lave hvis man ikke er vant til at lave mad, men ellers er den ret nem, og den smager bare såå godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne