Karins kikskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
|
|
æg, cacao, og sukker piskes sammen.
palminen smeltes og massen kommes i lidt efter lidt. Der tages en aflang kageform som fores med bagepapir. Der kommes et lag kakaomasse i bunden. derpå et lag kiks så kakaomasse osv. Der sluttes med kakaomasse. "kagen" sættes i køleskabet for at stivne. |
|
Opskriften er vist 10518 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer LM - 2013-04-14 13:43:52 Husk at piske æg og sukker luftig før du hælder kakao i. Ellers risikerer man at palminen ikke vil blande sig med resten! henriette - 2010-12-05 10:25:58 hvorfor vil palminen ikke optage ordenligt? palminen flyder ovenpå:( M.M. Andersen - 2008-09-11 13:52:18 Hold da op, jeg har aldrig prøvet med revet appelsinskrald og kaffe. Det kan anbefales pjuske - 2008-09-10 14:39:30 Jeg glemte at sige at kagen også smager rigtig godt med neskaffe,cacao og revet usprøjtet appelsin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne