Sprængt oksespidsbryst med flødestuvet hvidkål
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidsbrystet lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koger 3-4 timer.
Kødet tages op og køles af gerne natten over i køleskab inden det skæres i tynde skiver. Flødestuvet hvidkål: Den rensede kål deles i fire dele. Stokken fjernes. Kålen snittes og koges i letsaltet vand. Kålen hældes i en sigte og dryppes af. Smelt smør i en gryde rør mel i til en afbagning tilsæt kogevand og fløde, pisk imens karftigt. Kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme. Tilsæt den afdryppede kål og smag til med salt, peber og muskat. |
|
Opskriften er vist 38189 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2011-10-06 15:43:29 det ser godt ud. Det skal vi have til aftensmad :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne