Grønne bønner med mandler og chili
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Bønnerne gøres i stand og koges 7 minutter i letsaltet vand.
I mellemtiden ristes mandelflagerne på en tør pande. Peberfrugten halveres på langs, udkernes og skæres i strimler på den lange led. Olivenolien varmes op på en pande, og peberfrugtstrimlerne steges let ved svag varme. Vandet hældes fra bønnerne, og de kommes på panden. Mandlerne tilsættes, og der krydres med salt og peber. Persillen tilsætttes, og retten serveres. Tips: Tilberedning: 25 min. Pr. portion: 7 g protein, 18 g fedt, 6 g kulh. = 218 kcal (916 kJ) |
|
Opskriften er vist 8881 gange,
og udskrevet 192 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Yogi - 2010-07-30 13:40:11 Skulle der ikke indgå chili i ingredienslisten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne