Majskolber
Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, vand og sukker varmes op i en gryde. De istandgjorte majskolber koges deri i 20 minutter ved middelvarme. Tag dem så op af mælken og lad dem dryppe godt af. Limefrugterne skrælles tyndt med kartoffelskrælleren. Skallen hakkes fint. Chilien flækkes, udkernes og hakkes fint. Smørret, der har stuetemperatur, blandes med limeskallen, chilien og lidt salt.
Majskolberne grilles 5-8 minutter. Så tages de af grillen og serveres med limesmørret. Majskolberne skal først saltes til sidst, ellers bliver kornene hårde. Tips: Tilberedning: 30 min. Pr. portion: 3 g protein, 10 g fedt, 16 g hulh. = 163 kcal (1685 kJ) |
|
Opskriften er vist 11157 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne