Kalvekarbonader med sardeller og spinatlasagne
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Sæt spinaten i køleskabet til optøning dagen før eller tø den evt. op i mikrobølgeovn.
Kalvekarbonader: Bland hakket kalvekød med finthakket løg, æg, kapers og hakkede sardeller. Krydr med peber. Lad farsen hvile mens tilbehøret tilberedes: Vask og halver kartoflerne. Pensl med lidt olie og drys med provence krydderi, salt og peber. Bag kartoflerne 35-45 min. ved 225 grader, til de er møre. Svits hakket hvidløg i smør og tilsæt optøet, knuget spinat. Drys mel i spinaten og tilsæt mælk. Lad det koge 2-3 min og krydr med salt og peber. Pensl et ildfast fad (et lasagnefad) med olivenolie. Skær skiver af tomat og læg dem i fadet, krydr med oregano, salt og peber. Læg herefter et tyndt lag spinatstuvning og så et lag lasagneplader. Fortsæt lagene og afslut med et lag spinatstuvning. Drys revet ost over og bag lasagnen sammen med kartoflerne, ca. 35-45 min til overfladen er lysebrun. Form fire kalvekarbonader. Vend dem i mel og steg dem i smør og olie på panden ved middelvarme i ca. 5-7 min på hver side, til de er gennemstegte. Pres citronsaft over. Tips: Gem resten af sardellerne til kold kartoffelsalat med fintsnittede forårsløg eller porrer. |
|
Opskriften er vist 9844 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god - vi havde nu ingen sardeller, men e blev gode alligevel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne