Grøntsager fra bradepanden 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Kernerne fjernes fra peberfrugterne, som skæres i kvarter og derefter i 3 cm store stykker. Hvidløgsfeddene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med rosmarin, persille, timian og laurbærbladene og krydres herefter med salt og peber. Grøntsagerne blandes med 1½ dl hvidvin og 4 spsk. olivenolie. De bages i den forvarmede ovn ved 200 grader på anden rille fra neden i 20-25 minutter. Cherrytomaterne lægges i efter 15 minutter. Tips: Tilberedning: 50 min. Pr. portion: 6 g protein, 21 g fedt, 14 g kulh. = 283 kcal (1186 kJ) |
|
Opskriften er vist 5630 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne