RaMaJa ala kani

RaMaJa ala kani, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marcus Jacob og rasmus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
0.5 squash
1 stor gulerod
2 løg
4 fedhvidløg
2 røde pebere
2 ds.flåede tomater
0.5 ds.tomat koncentrat
1 tomat
0.5 agurk
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 chili efter behag
500 g.pasta
 
Opskrift:
Put vand i en gryde. vent til det koger, og kom så pastaen i. Lad det stå 15-20 min.
Skær løg og fedhvidløg i grove stykker. Svits det på højeste blus i olie i en stor gryde.
Skær imens grøntsagerne i grove stykker. Lad dem ligge til senere.
Tag tomat koncentrat og flåede tomater (ikke den rigtige tomat), og put det ned i gryden. Rør rundt.
Skru helt ned for blusset, og lad det stå. Tag nu de hakkede grøntsager, og svits dem på en pande med olie på højeste blus. Vent 3-4 minutter, og put dem i gryden. Gem panden til senere.
Tag nu en stavblender og blend nede i gryden til det er flydende.
Tag nu kødet og svits det på panden fra før, i olie til det er brunt. Put det derefter over i gryden.
Kom salt, peber og chili i.
Lad det koge til det bobler. Kom pastaen i, og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 5195 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-27 15:57:41
Hvis du er vegetar, så prøv den uden kød. Det smager super godt, og hvis du krydrer det med oregano, timian eller chili så bliver bare super :-) Thumps up!