Fyldt rødspætte a la Thorshøj
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt af : Britta Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileter rødspætten på den ene side så fileterene stadig hænger ved ved yderbenen.
Paner fisken Steg den på begge sider. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med åbningen opaf i 10 minutter. Brun champignon i kvarter i nyt smør på panden. Drys mel over champignonerne, tilsæt hvidvin, fløde og tomatpure, smages til med citronsaft, salt og peber. Vend til sidst rejer og asparges i. rødspætterne maskeres i midten med lidt af fyldet resten serveres som sovs til hvide kartofler. pyntes med citron eller lime. |
|
Opskriften er vist 18079 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne