Fyldt rødspætte a la Thorshøj

Fyldt rødspætte a la Thorshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Britta

Indsendt :      Red :
Fyldt rødspætte a la Thorshøj, billede 4 Fyldt rødspætte a la Thorshøj, billede 1 Fyldt rødspætte a la Thorshøj, billede 2 Fyldt rødspætte a la Thorshøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 store stege rødspætter
 rasp
 æg
50 g.smør
 
 
400 g.champignon
25 g.smør
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
70 g.tomatpure, konc.
1 citron
 salt
 peber
200 g.rejer
1 ds.asparges
 
 Pynt:
 citron
 
Opskrift:
Fileter rødspætten på den ene side så fileterene stadig hænger ved ved yderbenen.
Paner fisken
Steg den på begge sider.
Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med åbningen opaf i 10 minutter.

Brun champignon i kvarter i nyt smør på panden.
Drys mel over champignonerne, tilsæt hvidvin, fløde og tomatpure, smages til med citronsaft, salt og peber.
Vend til sidst rejer og asparges i.

rødspætterne maskeres i midten med lidt af fyldet resten serveres som sovs til hvide kartofler.
pyntes med citron eller lime.





karakterer:
Opskriften er vist 18079 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu