Hyttedip
Indsendt : |
|
|
Rør hytteost med en smule knust hvidløg (kan udelades), hakkede soltørrede tomater i olie og en håndfuld friskhakket basilikum.
Smag til med salt og peber.
Server som dip med rå grønsager eller som sovs til t.eks. grillstegte grønsager (squash, aubergine, peberfrugt) eller som sandwichfyld med f.eks. røget mørbrad eller skinke Tips: rygeost eller kvark kan bruges på samme måde. |
|
Opskriften er vist 3363 gange,
og udskrevet 86 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer John Sørensen - 2011-07-16 16:38:25 Har kun søgt på rødvinsovs. britta - 2008-09-15 08:07:55 pepperonien hakkes fint og blandes i farsen britta - 2008-09-09 19:21:29 pepperoninen hakkes meget fint enten med kniv eller minihakker og blandes i farsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne