Svinekoteletter med perlebyg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålen i små buketter og kom i et ovnfast fad. Dryp æbleeddike ud over og krydder med salt og peber. Sæt i en forvarmet ovn ved 160 grader og bag dem gyldne. Tag ud og køl ned. Rist mandlerne til de bliver gylden på en pande. Fjern fra varmen og køl ned.
Bland nu blomkål, hakket rødløg, snittet løvstikke sammen. Pisk honning, olie, citronsaft og sennep sammen og vend i. Puré: Tag stokken fra blomkålen og kom resten i en gryde med mælk og lidt vand. Bring det i kog og lad det så simre under låg indtil det hele er mørt. Fjern låget og purer til en glat mos med en stavblender. Krydder med salt og peber og pisk koldt smør i. ( Det er vigtigt, at der ikke er for meget væske, før du begynder at blende). Perlebyg: Vask den polerede perlebyg godt. Kom så i en gryde og hæld koldt vand og lidt salt ved. Kog dem så møre og si derefter vandet fra. Lad dem dryppe godt af. Snit selleri og æble ud til passende stykker. Bland nu perlebyg og grøntsagerne sammen. Krydder med salt og peber, hakket persille, citron saft og olie. Kød: Bank koteletterne let og krydder med salt og peber. Smelt lidt smør og olie på en varm pande og læg koteletterne herpå. Steg dem gyldne på begge sider. Steg så yderligere 4-6 minutter, så de bliver gennemstegte. Server koteletterne på tallerkner og kom lidt blomkål, pure og perlebyg ved siden af. |
|
Opskriften er vist 11446 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne